De ProjectCheck voor Nuttig Leuk en Snel Evalueren

| 05-05-2013 | 0 Comments

De ProjectCheckAls projectleider weet je dat het belangrijk is: je project evalueren. Achteraf om ervan te leren voor de volgende keer, tussentijds om nog te kunnen bijsturen. Het is makkelijk gezegd, maar blijkt moeilijk gedaan.

Want ken jij ook de smoezen om het toch maar niet te doen? Er is geen tijd, niet iedereen is in de gelegenheid, er gebert toch niets met de resultaten… En bovendien: welke vragen leiden nu eindelijk tot een gesprek dat verder komt dan het obligate: ‘de communicatie moet beter, ja laten we beter gaan communiceren’?

Met De ProjectCheck zorg je dat projecten evalueren leuk wordt, én dat je met de resultaten aan de slag gaat. Samen met mijn collega’s Bart Terlingen en Antonie Reichling heb ik dit instrument ontwikkeld. Het bestaat uit 175 kaarten, verdeeld over de zeven meest voorkomende rollen, die samen het gehele project en haar levenscyclus beschrijven.

Natuurlijk is er veel meer over te vertellen. Dat doen we op de speciale website www.deprojectcheck.nl. Daar vind je ook informatie over bestellen. Want natuurlijk kun je De ProjectCheck ook kopen 😉

Filed Under: Nieuws

Leave a Reply