Wie is Tineke?

Tineke Jacobs- Online Projectmanagement Coach

Tineke Jacobs- Online Projectmanagement Coach

Tineke Jacobs Coach voor Projectleiders

Tineke Jacobs leidt al ruim 15 jaar projecten op het gebied van het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarnaast traint en coacht zij projectleiders.

“Toen ik begon met het leiden van projecten merkte ik al snel dat de praktijk zich niet naar de theorie voegt. Dat maakt projecten lastig, maar ook leuk: hoe kun je de boeken te slim af zijn en toch, of misschien wel dáárdoor, goede resultaten behalen. Dat vraagt creativiteit, doorzettingsvermogen, kennis van jezelf én de mensen in je projectomgeving, en vooral: een open mind.

In ieder project dat ik leid, en in iedere projectmanagementtraining die ik geef, pas ik die dingen iedere keer weer toe. En nog steeds word ik verrast. Want projecten leiden is mensenwerk.

Ik ontmoet veel projectleiders die na het volgen van een projectmanagementtraining dezelfde ontdekking doen als ik destijds: projectmanagementmethodieken kunnen heel erg knellen. Terwijl er niets leukers is dan een mooi projectresultaat neer zetten.
En daarmee wil ik je helpen. Op deze site vind je veel informatie. En wil je sparren, of advies op maat? Neem dan contact met mij op.”